lunes, 31 de marzo de 2014

Bona tarda!!! Torna a fer bastant que no escric però es que vaig faltada de temps… tot i això amb la Carmen no hem deixat de quedar!!!!!

Us explicaré les activitats que hem fet aquests dies :)

L’última quedada que havíem fet amb la Carmen era la de fer els fulls amb les paraules decorades. Ens va agradar molt fer activitats i per el següent divendres la Carmen em va proposar de fer un Family Birthday, us preguntareu què és això... Doncs és una manualitat per recordar els aniversaris de tots els teus familiars i amics. Ho entendreu millor amb les fotografies. A més ens va quedar súper xulu!! Vam quedar molt contentes de com ho havíem fet i de com va quedar, soms les millors!









La següent quedada amb la Carmen va ser tornar anar al cinema, ja que el primer cop que hi varem anar vam anar als cinemes Albeniz, al qual no són tant grans com els Oscars (O-cine), per tant, com que a la Carmen li va agradar anar-hi i tenia l’intriga de saber com eren uns cines més grans, vam agafar el cotxe, unes miques de crispetes i vam anar a veure La Bella i la Bèstia!





Per acabar, us explicaré el dia més complet! Vam estar tota la tarda i vespre juntes amb la Carmen, així vam poder compensar un divendres que no vam poder quedar.

Doncs amb la Carmen vam quedar cap a les 3 i poc i vam anar cap a Girona, el nostre destí era anar a circ però abans d’anar-hi vam fer un munt de coses.  Primer de tot la Carmen em va acompanyar al Trueta a fer-me unes radiografies, quan vam sortir vam anar cap al Barri Vell de Girona per buscar una llibreria on ens imprimissin les entrades del circ, després d’unes quantes voltes per fi varem trobar-ho!

Llavors ens va entrar la gana! I vam decidir anar a prendre un iogurt, aquells gelats de iogurt que t’hi pots posar diferents coses mmmmm! Doncs si si, quan vam ser allà ens hi vam posar de TOOT! Era boníssim! Volíem fer un foto al súper gelat decorat de xocolata i fruita però el meu mòbil no tenia bateria i no em permetia fer fotos... :(. Doncs bé! Després de posar-nos les botes vam anar cap a la Devesa on hi havia el circ Alegria, encara faltava una estona per entrar i a més havíem d’esperar a la Laia i a la Yorsa. Al haver menjat el gelat teníem molta set i vam anar al bar més proper a fer una Coca-Cola i una Fanta. Al cap d’una estoneta van arribar la Laia i la Yorsa i també van prendre una beguda amb nosaltres. Ja s’acosta la hora! Ja eren quasi les 7 i vam anar a començar fer cua per entrar al circ!! Totes quatre feia molt de temps que no havíem anat al circ, així que ens feia molta il·lusió!

Un cop dins, ja assentades va començar la funció! Va ser molt divertit, la temàtica era del Mago de Oz. Ens van encantar els salts que feien, les acrobàcies i les cançons, que per cert! Ens van fer ballar i tooot! Jaja. Tot i això, nosaltres volíem veure elefants i lleons, encara que ja sabem que ho han prohibit :(

La funció va durar una dues hores! Arribàvem amb la Carmen cap a les 10 a Banyoles!

Una tarda completa, molt variada i molt divertida!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario