jueves, 1 de mayo de 2014

Culturalitzem-nos!

Tutururú! Avui us explicaré les dues últimes quedades amb la Carmen!

Feia temps que teníem en ment anar a Figueres i per certes causes com per falta de temps no hi podíem anar. Però entre les dues ens vam posar d’acord en què tant sí com no hi aniríem algun dia, encara que fos un cop finalitzat el Projecte Rossinyol. Per fi vam aconseguir anar-hi, vam trobar el dia perfecte per anar a Figueres a visitar el Teatre-Museu Dalí!

La Carmen no havia anat mai al Museu Dalí i li feia molta curiositat visitar-lo. A ella a l’escola li havien explicat qui era Dalí hi havia vist algun quadre seu però mai havia vist el que vam veure dins d’aquest museu. Va ser molt emocionant i interessant! És tot molt surrealista i emparanoiant, ens va agradar molt veure tot el que va fer Dalí, però vam arribar a la conclusió de que estava una mica tocat per la tramuntana. El que ens va impressionar molt va ser el Cadillac, el cotxe que hi havia al pati. El que hi havia dins era tot súper estrany i surrealista. També ens va agradar molt veure el sofà, quadres i foguera que simbolitzaven la cara d’una noia. Vam quedar súper contentes!

Després de visitar el Museu, com que encara era aviat, vam anar a donar un volt per figueres i vam decidir visitar el Parc Bosc. Fuaaa ens va encantar! Vam jugar com nenes petites, vam pujar a tots els gronxadors, cordes, tirolina i fins i tot, vam provar cada una de les estructures que hi ha  per fer exercicis! Vam disfrutar-ho molt i es que no importa l’edat, sinó l’infant que portes dins! Com ja us he dit ens ho vam passar com nenes petites i mira que jo tinc una edat ja...jaja. Va ser molt guay!

Ens vam fer un munt de fotos, sobretot del Museu Dalí, però només en penjaré algunes, ja que sinó potser col·lapsaré el bloc.











Fins aquí les fotos del Museu Dalí, ara, a continuació us deixaré penjades les fotos del Parc Bosc!






Per acabar, us explicaré l’ultima quedada del passat dimecres. Vam decidir quedar un dimecres perquè aquest cap de setmana, al ser festa, jo treballo i així no perdíem un dia de quedada.
Quan la Carmen va sortir de les classes d’anglès a les 5, la vaig anar a buscar a l’escola i vam anar cap al cinema. Vam decidir anar allà per què a la Carmen li agrada molt anar-hi i a més com que teníem poquet temps no podíem planejar una gran quedada.
Així que vam agafar cotxe i cap a Girona. La pel·lícula que vam veure va ser Carmina i amén, una pel·lícula espanyola. Vam riure una bona estona!

Quan tornàvem cap a casa vam estar parlant de que només ens queden uns dos dies per quedar i que ja s’acaba el Projecte Rossinyol :(. Així que vam decidir pensar-nos bé aquestes dues quedades i aprofitar el temps. El que vam decidir és que un d’aquests dos dies, en el cas de que faci sol, anirem a la platja!!!! En tenim moltes ganes d’anar-hi. Sabem que no ens podrem banyar, però ens fa molta il·lusió poder donar un volt a la vora de la platja. I l’altre quedada que em decidit fer serà anar a visitar el Castell de Palol de Revardit. No sabem ben bé si és un Castell però sabem que hi ha algo per anar a visitar. Així que d’aquí poc ho descobrirem! Jiji

Ja tinc ganes de tornar a quedar amb la Carmen!!!!


Fins aviat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario