lunes, 6 de enero de 2014

Ja torno a ser aquí per explicar-vos més aventures!

El dia 27 de desembre vam tornar a quedar amb la Carmen. Com us vaig dir fa temps, a ella li feia molta il·lusió visitar Besalú! Doncs per fi hi vam anar.

Ho varem veure tot, vam caminar-nos tot Besalú! Vam veure el Pont de Besalú, les dues esglésies, la plaça on hi fan mercat, tota mena de carrers, pujades, baixades, el riu, un mirador on es veia part de Besalú, l’escola i fins i tot li vaig ensenyar el restaurant on treballo!

Mentre estàvem a la plaça on hi fan el mercat vam veure que hi havia un museu anomenat Micromundi, un museu de miniatures i microminiatures. Quan el vam veure ens va cridar molt l’atenció, fins a tal punt que no vam poder evitar entrar-hi!

Un cop dins vam començar a mirar-ho tot, vam al·lucinar! Dins una clova de nou hi havia tot un món, varem veure un circ en miniatura on els acròbates feien 3 mil·límetres, era espectacular! Llavors a una altre sala hi havia microscopis on a través d’ells veiem la Sagrada Família dibuixada en un cap d’agulla, a la part on es posa el fill a l’agulla hi veiem camell, a la pota d’un mosquit hi havia dos búfals, a les ales d’una altre mosquit vam poder-hi veure dos vaixells i també vam poder veure com un minúscul escarabat portava collaret i arracades! i moltes exposicions més. Va ser impressionant i increïble! Com poden posar un ramat de camells dins una agulla??


Us deixo alguna foto nostre i de les miniatures del museu perquè ho podeu veure!












No hay comentarios:

Publicar un comentario